DE AMBACHTELIJKE, stalen RAMEN VAN INTENS INTERIEUR EN SMEEDWERK


Staal wordt door de handen van Kristof en zijn team omgevormd tot prachtige ramen op maat. 100% ‘Made in Belgium’ en ambachtelijk, daar geniet u extra van.

 

Alle smeedijzeren ramen van Intens interieur en smeedwerk worden gemaakt met passie, vakmanschap en op maat van uw wensen. U bepaalt het profiel, de onderverdeling van het glas en de beglazing zelf. In dit hele proces denkt Britt met u mee, om tot dé oplossing te komen die perfect past in uw interieur en bij uw smaak. Strak, modern, landelijk, industrieel of klassiek? De smeedijzeren ramen worden van een eindafwerking met lak voorzien, met de uitstraling die u wenst.

 

Smeedijzeren ramen als eyecatcher in uw interieur? Reken maar op de expertise van Intens interieur in Antwerpen. Alle handgemaakte ramen zijn mooi, praktisch en energie-efficiënt tegelijkertijd. Zowel voor uw binnen- als buitenschrijnwerk staat Intens interieur voor u klaar. In het eigen atelier worden uw ramen op maat vervaardigd door ervaren vakmannen.

 

Wenst u inspiratie op te doen? Wilt u enkele ramen bekijken of een persoonlijk gesprek met Britt over de mogelijkheden en uw interieur? Contacteer Intens interieur of breng een bezoekje aan de kijkwoning in Pulderbos. Britt en Kristof vertellen u met passie over smeedwerk en hoe ze uw interieur als een totaalproject aanpakken.