Smeedijzeren deuren en wanden, vakmanschap uit eigen atelier


Bij intens interieur en smeedwerk zijn ze thuis in smeedwerk. In de eigen smederij zorgen Kristof en zijn team vakmannen voor smeedwerk op maat. Alle smeedwerk wordt met de hand vervaardigd en is ‘Made in Belgium’. Bent u op zoek naar een smeedijzeren deur op maat, dan kunt u rekenen op de passie en het vakmanschap van Intens interieur en smeedwerk.

 

 

Voor alle verschillende types deuren kunt u op beroep doen op het ambachtelijke vakmanschap van Kristof. De afwerking wordt volledig op maat voorzien van de gepaste lak, die bij de uitstraling van uw woning past. Naast de deur zelf is er ook een ruime keuze aan deurbeslag.  

 

 

Bij Intens interieur en smeedwerk worden de meest uiteenlopende stijlen vervaardigd. Modern, klassiek, industrieel of landelijk? De ruime ervaring van Kristof en zijn team, staat garant voor perfect afgewerkt smeedwerk in de stijl die u wenst en die bij uw woning past. Uiteraard mag u hierbij ook rekenen op het vakkundige advies van Britt, die zowel in het eigen atelier als in interieurinrichting thuis is.

 

 

Zaakvoerder Kristof heeft meer dan 10 jaar ervaring en dat merk je aan de staaltjes vakmanschap die het atelier verlaten. Hier worden smeedijzeren deuren nog werkelijk volgens de regels van de kunst gemaakt. Passie komt altijd bovendrijven.